logo

Qui som

Si et preguntes per què el col·lectiu API a Catalunya va decidir crear el mètode Apialia, la raó és senzilla.

La raó ets tu.

En els nostres més de 65 anys de trajectòria, hem vist com molts/es dels nostres i les nostres agents establien relacions de col·laboració regulars amb altres companys/es de la seva zona, de forma totalment espontània i basades en la confiança mútua.

Això els movia, en moltes ocasions, a unir-se a MLS immobiliàries amb l'objectiu de formar part de grups estables de col·laboració i compartir operacions per incrementar les seves opcions de vendre immobles.

No obstant això, en moltes ocasions ens transmetien les dificultats de funcionament d'aquest tipus d'estructures:

  1. Manca de compromís de molts/es dels integrants
  2. Regles de joc difuses.
  3. Inexistència de mecanismes de control de qualitat.
  4. Falta de transparència.
  5. Descoordinació.

I aquí vam veure clar el problema. A aquests sistemes els hi faltava mètode.

Per això, el 2013 vam crear Apialia. Un sistema pioner en el sector, pensat exclusivament per i per a agents del col·lectiu API que volen professionalitzar la col·laboració amb altres agents de la seva zona i fer de les operacions compartides un dels puntals del seu negoci.

El nostre objectiu és clar: volem que tu incrementis la teva facturació tancant el major nombre possible de compravendes compartides amb agents de la teva agrupació.

Per aconseguir-ho, ens encarreguem de facilitar-te tot el suport legal, tecnològic, administratiu i de gestió (CRM, networking, formació i coaching) que t'ajudin, a tu i al teu negoci, a desenvolupar-vos professionalment perquè cada dia sigueu més competitius en el mercat.

Hem aconseguit crear una xarxa de 23 agrupacions comercials, en constant creixement, a tot el territori espanyol, especialment a Catalunya i més de 330 agències han confiat en nosaltres per fer créixer el seu projecte immobiliari.

Perquè el mètode Apialia és únic al mercat. I funciona.

En cinc anys, hem tancat operacions compartides valorades en més de 576 milions d'euros, la qual cosa significa més de 25 milions d'euros d'honoraris repartits entre els nostres agents.

I, el que, és més, important: hem ajudat a centenars de clients a vendre de forma més ràpida i eficient els seus immobles, oferint-los un assessorament seriós i professional i millorant la seva experiència immobiliària.

VULL CONÈIXER EN DETALL EL MÈTODE APIALIA

 

LA NOSTRA MISSIÓ

Facilitem als i les agents API a Catalunya eines de gestió, legals, tecnològiques, administratives i de màrqueting perquè puguin col·laborar amb altres/as agents de la seva zona de forma professionalitzada i incrementar la seva facturació amb operacions compartides.

LA NOSTRA VISIÓ

Ser el model de col·laboració immobiliària referent d'innovació, bones pràctiques i eficiència.

ELS NOSTRES VALORS

• Generositat
• Ètica
• Transparència


EL NOSTRE EQUIP

Javier Díaz
Director

Àngels Molina
Responsable d'administració

Judit Gutiérrez
Coordinadora de projectes

Pilar Sala
Secretària comercial

EL MÈTODE APIALIA

Potser t'estiguis preguntant si Apialia és per a tu.

Certament, el nostre mètode és diferent a qualsevol altre sistema de col·laboració que coneguis.

Però, abans d'explicar-te en què consisteix, volem que tinguis clars dos punts.

1- Per transformar el teu negoci, has de creure en la col·laboració com a forma de millorar els teus resultats i el servei als teus clients. De veritat.
2- Només la generositat t'ajudarà a catapultar les teves vendes. Has d'estar disposat a compartir els teus immobles de venda en exclusiva perquè pugui comercialitzar-los qualsevol dels teus companys/es d'agrupació i viceversa.

Si creus fermament en aquests dos principis i, a més, ets API, llavors Apialia pot ser un gran aliat.

Les claus del mètode Apialia

Equip de gestió professional

Des del principi vam tenir clar que, per assegurar el creixement d'Apialia de forma sostinguda, era imprescindible professionalitzar el màxim els processos inherents a la col·laboració eficient entre agents. I destinem un equip que centralitza aquelles tasques que, encara que necessàries, no són pròpiament immobiliàries.

Així, el nostre equip s'encarrega de realitzar totes les gestions relatives al correcte funcionament de les agrupacions (tasques administratives, formació, eines tecnològiques i de màrqueting, etc.) perquè tu et puguis centrar en els resultats de la teva agència.

Coach immobiliari per a cada agrupació

La nostra experiència ens ha ensenyat que la via més ràpida per aconseguir excel·lents resultats en les vendes és el treball en equip. Per això, oferim un coach per a cadascuna de les nostres agrupacions, totalment orientat a millorar els resultats de vendes. Ell s'encarrega de treballar amb tu colze a colze per treure el millor de tu i de cadascuna de les agències que formen part de la seva agrupació, t'orienta i fomenta un ambient propici per a la col·laboració, basat en la confiança i en el respecte mutu.

Normativa de funcionament i codi ètic

Ho portem a l'ADN. Apialia, nascuda sota el paraigua del col·lectiu API a Catalunya, es regeix per una sòlida normativa de funcionament. Perquè sí, volem que venguis més, però no a qualsevol preu. El respecte a les normes és una condició imprescindible per formar part d'Apialia. En definitiva, respectar les normes és respectar als teus companys i, sobretot, merèixer el respecte dels teus clients. I creiem que totes les persones tenen dret a una experiència immobiliària segura i sense preocupacions.

Pla de formació gratuït per la teva millora contínua

Ens encanta veure't créixer com a immobiliari. I sabem que, per a això, és imprescindible que mai paris d'aprendre. Aquest és el motiu pel qual ens preocupem per oferir-te un pla formatiu actual, inclòs en la teva quota, que t'ajudi a satisfer les necessitats canviants del mercat.

El nostre propi CRM immobiliari

Moltes dels sistemes de col·laboració immobiliària no tenen professionalitzats seus processos. I això fa que els i les agents que en formen part perdin moltíssim temps i que siguin poc eficients.

Per això, tots els nostres agents treballen amb un mateix gestor immobiliari, Ghestia. Es tracta d'un CRM nadiu del col·lectiu API, és a dir, que es va crear des de zero tenint en compte les necessitats específiques dels nostres agents.

Ghestia és una eina que t'ajuda a col·laborar de forma més fàcil i que permet al teu coach analitzar el teu dia a dia per millorar el teu rendiment i el de tota l'agrupació.


Accions de màrqueting i publicitat per donar-te a conèixer

Bàsic. El màrqueting ens dóna aquesta (gran) empenta per aconseguir notorietat i posicionar-nos al mercat davant els nostres potencials clients. Per això, no ens agrada deixar-ho a l'atzar i les nostres accions estan emmarcades en un pla de màrqueting anual i responen a una estratègia definida. En aquests cinc anys, hem realitzat campanyes de publicitat en televisions locals o en xarxes socials, hem publicat articles en premsa o participat en fires immobiliàries de gran abast, com Barcelona Meeting Point.

A més, donem suport a les accions de màrqueting locals de les nostres agrupacions en cadascuna de les seves demarcacions.

Networkings i esdeveniments per fomentar el treball en equip

A Apialia tenim clar que la complicitat i la confiança entre els nostres membres són clau de l'èxit de cada agrupació.

Els networkings formen part de la nostra rutina i de la nostra filosofia de treball. Es realitzen mensualment (presencial o digitalment, segons la situació) en cadascuna de les agrupacions i són sagrats per a nosaltres. Estan liderats pel coach de cada agrupació, que estableix les dinàmiques perquè el treball en equip sigui fluid i les operacions compartides augmentin mes a mes.

A més, ens agrada reforçar aquests vincles de confiança amb dos esdeveniments a l'any molt especials que organitzem amb molta cura i en els què pots experimentar l'esperit Apialia.

Aquestes són les claus del mètode Apialia. Si vols seguir coneixent-nos i que t'expliquem per què formar part d'Apialia és rendible per a tu, només has de fer clic i ens posarem en contacte amb tu.

 VULL SABER PER QUÈ ÉS RENDIBLE FORMAR PART D'APIALIA

 

23

Agrupacions comercials

576 M€

Vendes acumulades

25 M€

Honoraris repartits

Contacte

Vols consultar-nos personalment algun dubte? T’escoltem. Clica aquí, omple el formulari i et respondrem abans de 48 h.